Point of Sale

Med Galaxy POS Billetsystem har du

  • Mulighed for at betale med kontanter, og har fuldt integreret PIN/Chip løsninger
  • At minimere dine personaleomkostninger, da du kun behøver ét salgssystem til Billetter, Retail og Restaurant.
  • Optimere salg, via Galaxys stærke salg og marketingsmodul som opsamler salgsdata, demografi og derved får din forretning til at vokse.
  • Design dit eget Galaxy System igennem Galaxy POS backoffice modulet som gør det muligt at kontrollere og konfigurere din egen database, således Galaxy systemet passer lige til dit behov, med eget billet layout, P@H billetter, velkomstbreve, fakturaer mv.

Point-of-Sale systemet Galaxy er et high-end billet, booking, bar/café- og butikskassesystem baseret på touchbetjening, hvor det er lykkedes at kombinere markedets højeste funktionalitet med den enkleste betjening. Billetsystemet gør det muligt at sælge alle former for billetter, f.eks. tidsstyrede billetter, kapacitets-/ressource styrede billetter, 10-turskort, årskort mv. Med Galaxys billetsystem får du et system der har gode referencer og er installeret hos de største forlystelsesparker, museer, zoologiske Haver og svømmehaller over hele verden. Galaxys Billetsystem har fuldt ud integreret kreditkort integrationer til alle anerkendte kortindløsere i Skandinavien. Galaxys billetsystem har fuld integreret webshop og mobil webshop, hvor du selv styrer og administrerer dit salg af billetter, årskort, tidsstyrede events og produkter. Fra Galaxys webshop sælger du billetter og booker tidsstyrede events i samme realtime database som det salg der foregår fra kassesystemet der står placeret lokalt hos jer selv. Galaxy Billetsystemet opfylder et stigende behov for flere salgskanaler i et og samme system, samt at have et centralstyret management system. Det primære i Galaxy Billet POS systemet er at sælge adgangs billetter, tilføje discounts/rabatter, opsamle demografi og omsætnings tal. Disse funktioner sammenholdt med et stærkt rapporterings modul og høj sikkerhed gør at Galaxy POS Billetsystem er den Globale markeds leder inden for billet og rapporteringssystemer.