Jobs i Accessdata

Accessdata søger Datatekniker/Applikations ekspert:

Vi søger præsentabel og service orienteret Datatekniker / IT.Teknolog, med SQL erfaring der kunne tænke sig at arbejde i en mindre organisation med en frisk og uformel omgangstone. 

Vi søger en M/K med fornøden erfaring indenfor software opsætning af avancerede software systemer/applikationer. Der må i forbindelse med ansættelsen forventes en del oplæring både internt, hos vore kunder samt hos vore leverandører.

Vi er Danmarks førende leverandør af billet og adgangskontrol systemer til de største forlystelsesparker, museer og svømmehaller i Danmark. Vi forhandler, leverer, implementerer og servicerer systemer fra globalt førende leverandører af disse systemer til det Danske marked, men har også forhandlingen til resten af det Skandinaviske marked, hvorfor en del rejseaktivitet kan forekomme i perioder, ligesom uddannelse sker hos producenterne i henholdsvis USA og Østrig. Branchekendskab er dog ingen betingelse.

For den rette person vil stillingen være permanent og udfordrende, samt vil dine udviklingsmuligheder være mange artede og du får mulighed for at skabe dig et stort netværk i en spænende branche. 

Arbejdsopgaverne er meget afvekslende, med både projekt udarbejdelse, projektstyring, software konfigurering, løbende IT-support, samt kendskab til SQL vil være en fordel.

Da samtlige af vore kunder også arbejder når du har fri, kræver stillingen en vis fleksibilitet fra din side. Vi forventer at du kan arbejde struktureret og selvstændigt under frie forhold, ligesom du har et vindende væsen og er meget service minded. Vi tilbyder en gage der modsvarer ovenstående.​

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Direktør/CEO Klaus Skaarup på mobil: 28 35 94 00.

Motiveret ansøgning og CV sendes til
​Direktør/CEO Klaus Skaarup på mail: klaus@accessdata.dk. ​

Mere end 25 års erfaring

Accessdata blev etableret i 1994, og har mere end 25 års erfaring.

Gode kunderelationer

Vi har gode og langvarige relationer til vores kunder.

Tæt kundedialog

Vi har en tæt dialog med vores kunder.

Vil du høre mere om vores løsninger og produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger og produkter. Udfyld vores formular herunder eller giv os et kald på telefon 70 21 15 00.  Du kan også sende en mail til info@accessdata.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi ringer dig op? Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@accessdata.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hovedkontor

Accessdata A/S
​Havnegade 16, DK-8000 Aarhus C

CVR​: 24228274

Salg og service
​Accessdata A/S

Toldbodgade, 95, DK-1253 København K

Brochurer og links​