Om Accessdata A/S​

Accessdata er specialister i avancerede kvalitetsløsninger indenfor Billetsystemer og adgangskontrol til forlystelsesparker, museer, zoo og science parker, festivaler, svømmehaller, badelande, fodboldstadions mv.

Vi har årelang erfaring med levering, implementering og servicering af avancerede billetsystemer til forlystelsesparker, museer, zoo og science parker, festivaler, svømmehaller, badelande, fodboldstadions mv.

Accessdata er eneforhandler med det amerikanske Gatewaytickeing Systems og leverer løsninger i hele Skandinavien, samt partner firma med den østrigske koncern SKIDATA, der udvikler den software og hardware, som udgør kernen i de løsninger vi leverer til vores mange kunder.

Hvis De ønsker yderligere information om Accessdatas løsninger, produkter og referencer, eller har øvrige spørgsmål til vores ydelser, er De meget velkommen til at kontakte os.

Vores driftsikre løsninger
​kører 24/7-365

Vores motto og fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunders installationer kører 24/7-365. Dette betyder at vores dygtige stab af entusiastiske medarbejdere sørger for en landsdækkende support, som gør at vores stærkeste salgsargument er vores gode og langvarige relationer til vore kunder.​

Mere end 25 års erfaring

Accessdata blev etableret i 1994, og har mere end 25 års erfaring.

Gode kunderelationer

Vi har gode og langvarige relationer til vores kunder.

Tæt kundedialog

Vi har en tæt dialog med vores kunder.

Vil du høre mere om vores løsninger og produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger og produkter. Udfyld vores formular herunder eller giv os et kald på telefon 70 21 15 00.  Du kan også sende en mail til info@accessdata.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at vi ringer dig op? Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@accessdata.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hovedkontor

Accessdata A/S
​Havnegade 16, DK-8000 Aarhus C

CVR​: 24228274

Salg og service
​Accessdata A/S

Toldbodgade, 95, DK-1253 København K

Brochurer og links​