Om Accessdata

Udpluk af vore referencer

Tivoli København · Den Blå Planet · Legoland Billund · Louissiana · Den Gamle By · Djurs Sommerland Albertslund Stadion · Lalandia · Skallerup Seaside Resort · Jesperhus Resort · Heart Museum Malik Svømmehal, Grønland · Odense Zoo · Lübker Golf Resort · Kildeskovshallen

Accessdata er førende leverandør i Danmark af billet-/adgangssystemer til Forlystelsparker, Museer, Zoologiskehaver, Akvariums, Stadions og Svømmehaller.

Accessdata A/S blev etableret i 1994, og vi har således som virksomhed mere end 20 års erfaring inden for salg, service og support af både hardware og software produkter.

Vores motto og fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunders installationer kører 24/7-365. Dette betyder at vores dygtige stab af entusiastiske medarbejdere sørger for en landsdækkende support, som gør at vores stærkeste salgs argument er vores gode og langvarige relationer til vore kunder. 

I samarbejde med vore leverandører har vi et yderst stærkt og kompetent salgs- og supportteam, som sørger for at levere den bedste løsning til Dem.